Senior férfi megoldások

Senior férfi megoldások

Legutóbb egy Valentin napi romantikus cikket írtam azzal kapcsolatban, hogy milyen fontos lehet a minőségi idő és a közösen eltöltött intim pillanatok és élmények, nem csupán közös kulturális rendezvényeken, hanem az otthoni csendben is. Ezzel a cikkel kicsit tovább viszem ezt a témát, hiszen nem elég beszélni a romantikáról a meghitt pillanatokról annak kereteiről, hanem egy jó párkapcsolatnak vannak annál sokkal mélyebb rétegei is.

Elsősorban szeretném leszögezni, hogy egy igazi jó párkapcsolatban két magával rendben lévő embernek érdemes kapcsolódnia, hiszen akkor tudnak egyenrangú társként együtt alkotni a világban. Egy hosszabb kapcsolat viszont azt is feltételezi, hogy lesznek vagy közös, vagy külön-külön mélypontok, amit közösen kell tudni megoldani. Az egyik ilyen mélypont lehet az, hogy a feleknek ketyeg a biológiai órája. A nőknél ez kezdődik azzal, hogy gyereket akarnak mindenáron, de tegyük fel, hogy egy hosszabb párkapcsolatban megélik a férfi társuk mellett azt is, hogy idősebb korban a test változik és már nem úgy reagál, mint 18 évesen. Máshogy kell kapcsolódni a testükhöz, sokkal elfogadóbban, mint fiatalon.

A férfiaknál is jelen van az a folyamat, amikor már túl vannak azon, hogy erejük teljében megépítették az otthonukat, családot is alapítottak. Megélték önmagukat férfiként a nővel, esetleg nőkkel. Tudják mi a különbség a kedves szerető, a barátnő és az igazi társ között. Kapcsolódtak az erejükkel fiatalon, felnőttként is. Ismerik a saját vágyukat, a testüket, ismerik azt az érzést milyen a férfivá válás, ami sokszor rögös volt, de átmentek rajta. Ismeri és megoldotta a saját hiányállapotait, le mert nézni önmagába. Tudja, hogy milyen állapota az, amikor tettre kész és övé az egész világ. Tudja mi a különbség a vágy és a kiteljesedés között, tudja, hogy ez hatalmas különbség. Tudja azt is, hogy a teste mindig követte őt bármelyik állapotát is élte meg, még akkor is, ha ezt nem is tudatosította önmagában. Biztos kormányos volt.

Akármennyire is tudatosan élte meg valaki a párkapcsolatát és a szexuális életét, eljöhet az az állapot, amikor a vágyaiban még tetterős, szívesen lép be a megszokott intimitásba a társával, de a teste már nem követi. Mit tehet ilyenkor? Hisz a vágy, a tettrekészség ott van még benne. Abban az esetben, ha egy férfi bejárta a saját szexuális útjának kiteljesedését a párjával, akkor nem a terapeuta, aki ebben a problémában segíteni fog neki. A társának nagy szerepe van abban ahogyan ezt fogadja. Ez is a kettejük intimitásának része lesz. Természetesen vannak egyéb lehetőségek is, hogy idős korban milyen megoldásokhoz nyúlnak, mint például a kamagra

Posted on