Elegáns esküvő

Elegáns esküvő

Vannak olyan rendezvények, amelyek életre szóló események az emberek és családok életében. Ilyen rendezvény az esküvő is, melyet gondos előkészületek előznek meg, hiszen rengeteg szempontból meg kell tervezni a családok életében ekkora hangsúlyt jelentő eseményeket.

Nem csupán a helyszínnek, az időpontnak kell megfelelőnek lennie, a meghívókat, a dekorációkat és a menüt is alaposan meg kell tervezni. Természetesen a vágyakat és a lehetőségeket harmóniába kell hozni, hiszen egy esküvő szervezésénél a vágyak legtöbbször a csillagos égig érnek, de alaposan a pénztárcába kell nyúlni annak érdekében, hogy mindezeket finanszírozni is lehessen.

Annak érdekében, hogy az ifjú pár élvezni tudják a saját esküvőjüket, érdemes egy esküvőszervezővel szerződni, aki segítséget tud nyújtani abban, hogy mely költségek azok, amiken lehet és érdemes is spórolni és melyek azok, amit bizony nem szabad megúszni. Nagy valószínűséggel ők sokkal jobban ismerik a piacot és az ár-érték arányban is sokkal jártasabbak, mint az életüket kezdő fiatal pár, vagy a szüleik. Gyakran a szervezés költségét be tudják hozni azon, hogy széleskörű szakmai kapcsolataik által olcsóbban tudnak, megfelelő, tapasztalt szolgáltatókhoz jutni. Természetesen a költségek mellett a határidőkkel is könnyebben tudnak zsonglőrködni.

A megfelelő rendezvény helyszínén és az ételeken túl mindenképpen fontos azzal is foglalkozni, hogy a násznép hogyan fogja magát érzeni. Ennek érdekében programokat és zenés, táncos szolgáltatókat is érdemes felfogadni. A vőfély az, aki az egész programot le tudja vezényelni az esküvő napján, ő is hatalmas terhet vehet le a család és a fiatal pár válláról. Mindenképpen javasolt megfelelő referenciával rendelkező vőfélyt választani és átbeszélni vele a legapróbb részletekig, hogy milyen programokat javasol annak érdekében, hogy felejthetetlen emlék legyen az esküvő a vendégeknek is.

Ha mindezeket megszervezték, a fiataloknak még akkor is sok feladatuk maradt, hiszen a nagy napon mindenki szeretne jó formában lenni. Az esküvőn készült fotók és videók a jövőbeni családjuk emlékei között remélhetőleg sokszor előkerülnek majd. Az esküvői ruha nem csupán a menyasszonynak, hanem a vőlegénynek is nagyon fontos általában. Nem mindegy, hogy milyen évszakban van a rendezvény, milyen színek állnak jól a fiataloknak és az esküvőn általában a dekoráció is sokat számít abban, hogy milyen színű öltönyt választ a vőlegény, milyen virágcsokrot tart a menyasszony. Mindezeken túl nagyon fontos, hogy jólérezzék magukat a ruháikban, megtalálják a saját stílusukat. A hölgyeknél a megfelelő haj és smink is a stílus része. A kiegészítőkre is érdemes hangsúlyt fektetni. A kevesebb több alapon gyakran az elegancia elengedhetetlen része egy igényes nyaklánc, karkötő és fülbevaló szett. A férfiaknál elengedhetetlen egy minőségi karóra. Amíg a ruhákat leginkább csak az esküvőre szokták használni, addig ezek a kiegészítők szép emlékek és az elegancia részei lehetnek a későbbiekben is. 

Posted on