Valentin napra kandallót? Miért ne...

Valentin napra kandallót? Miért ne...

A Valentin nap lehet sokaknak felszínes amerikai butaság, de az igazat megvallva egyre több ember érti meg, hogy a párkapcsolatnak igenis lehetnek ünnepei. Persze az is igazság, hogy a mindennapokban is kell egymásra figyelni. Talán elmondható, hogy akik a mindennapokban figyelnek egymásra, hamarabb örülnek annak, hogy ezt meg is ünnepelhetik. Az egymással töltött minőségi idő teszi ezeket a napokat ünneppé. A minőségi idő persze lehet sokféle. Mindenképpen olyan, amit mindkét fél szeret és mindkettőjüket feltölti. Persze az sem hátrány, ha valami olyat választanak, ami az intimitással kapcsolatos. Egy finom közös vacsora, vagy akár nagyobb rendezvények, koncertek, a közös zene, ami megszólítja őket.

Ilyenkor február közepén sokszor már ki lehet menni sétálni, a Nap is kezdi az erejét gyűjteni, de a szabadtéri rendezvények még váratnak magukra. Beltéri rendezvények lehetnek színház, mozi, vagy akár egy finom vacsora. De mitől lesznek ezek intimek? Mi van, ha nem is rendezvényekre kell menni, hanem akár az otthon nyugalmába is lehet egy kis intimitást csempészni? Mi van, ha egy férfinak könnyebb a vacsora után hazamenni és egy jót pihenni? Hogyan tudja elérni, hogy a szíve hölgye is jó ötletnek tartsa, hogy hazamenjenek? Milyen megoldási ötlete lehet egy férfinak, aki tényleg szeretné ezeket a minőségi időket az életében (akár valentin napon is túl)?

Az otthonban lévő gyertyák, tűz, kandalló szinte maguktól hozzák ezeket a meghitt pillanatokat. Nem is kell semmilyen amerikai cukormáz szerepet felvenni senkinek, ha az nem testhezálló. Csupán olyan közeget teremteni otthon, ami ebbe a térbe visz önmagától. Ehhez az otthonokban lehet különféle kandallókat építeni, ami azon túl, hogy elegáns és meghitt a mostani fűtési mizéria idején akár anyagilag is megfontolandó. Helyes döntés lehet, hogy fával is lehet biztosítani az otthon melegét. A fával való tüzelés amellett, hogy egy hozzáadott alternatívát kínál, a legtöbb esetben összehozza a családokat. Már régen is a tűz körül gyűltek össze az emberek, miért lenne ez máshogy? A fa illata, a tűz ropogása és melege nem csupán ilyen februári hideg napokon lehet jó ötlet egy otthonban, hanem akár nyáron is élvezetet nyújthat egy szabadtéri kandallóval.

Ha egy romantikus férfinak az az ötlete támad, hogy kandallót építsen, milyen megoldásai lehetnek? Erre valóban hatalmas fáradtságként kell tekinteni, vagy akár egy szép ajándék is lehet? Jelen cikknek nem célja a kandalló műszaki adatainak leírása, hisz abban minden férfi könnyen mozog és nagyon sok jó kandallóval kapcsolatos oldal elérhető már, természetesen teljes kivitelezéssel. Inkább az a szempont, hogy rámutasson, milyen elegáns és szép ajándék lehet egy férfitől, aki valami szép és tartós „valentin napot” szeretne a kapcsolatába hozni. 

Posted on