Utcai divat a párizsi Fashion Week-ből

Utcai divat a párizsi Fashion Week-ből

A divatfesztivál folytatódik! Az inspiráló, 2020 tavaszán és nyáron Londonban, New Yorkban és Milánóban bemutatott divatbemutatók után a divatvilág Párizsba költözött - a divattérkép legforgalmasabb pontjai közé. Ez nagyszerű lehetőség, hogy megnézhessék a legszínesebb divatirányzatok természetes élőhelyét.

A Matterhorn moda weboldalon elérhetőek a párizsi utcai divat magánkatalógusa, amelyben emlékezetre érdemes stílusokat fedezhet fel aki rászánja az idejét. 

A párizsi divathét utcai divatja minden évben hosszabb ideig marad az egész divatipar fókuszában. Az Instagramereket, a hírességeket, sőt a zene- vagy filmsztárokat is inspirálják. Ezért érdemes megnézni a legemlékezetesebb ruhákról is árulkodó fényképeket, és hasonló ruhákra szert tenni a szekrényekben lévő eddigi ruhatár mellé. 

Utcai divat a "Párizsi Fashion Week" -ből

Az idei párizsi divathét utcai divat ugyanakkor tükrözi alkotóinak eredeti stílusát, a jelenlegi trendeket és a vágyat, hogy tisztelegjenek a divatos párizsi emberek előtt. Itt található virágnyomatok, látványos, tollas szoknya, tüll maxi ruha, masszív láncok, nagy ujjak, redők és többszínű nyomatok. Lesznek övek, excentrikus sötét szemüvegek, állati minták, sárgák, karamella, steppelt kézitáskák, rajongók és fém textúrák. Ugyanakkor számos párizsi fénykép jellemzően párizsi elemeket tartalmaz, például barettákat, csillogó ruhákat, pöttyös vagy plumeti mintákat, rajzjeleket és intenzív vöröseket.

Ezúttal még nem fogtak el neonfényeket vagy XXL táskákat. Ez utóbbi azonban lehet, hogy túl durva és nem volt praktikus egy ilyen elegáns alkalomra. A legnagyobb meglepetés azonban a többszínű hegyes bokacsizma, az ingek és dzsekik, a rövidnadrág, valamint a kézitáskák kézben tartásának erős tendenciája. Az egyes It Girls választásaitól függetlenül el kell ismerni, hogy Párizs utcái nagyszerű hátteret jelentenek az excentrikus stilizálásokhoz. Ez a kevés város között a világon, ahol száz százalékban a helyükön vannak a divat világában az emberek.

Posted on