Tedd egyedivé a branded minőségi címkékkel!

Tedd egyedivé a branded minőségi címkékkel!

Világunkban egyre természetesebb, hogy a Maslow piramis nem csupán alsóbb szintjein éljük meg a vágyainkat. Minden ember törekszik arra, hogy egyéni boldogsága a saját elvárásai szerint minél inkább magasabb szinten kerüljön kielégítésre.

Ennek egy nagyon fontos része az, hogy minden ember elismerve legyen mint egyéni individuum, sajátos elképzelésekkel és vágyakkal. Természetesen nagy részét jelenti ennek az önkifejezés, akár apróbb szinten is.

Egyedivé tenni otthonunkat, a körülöttünk lévő tárgyakon megjeleníteni a személyiségünket, akár self-brand-et építeni már nem csupán a nagyobb cégek privilégiuma. Kisebb vállalkozások is egyre inkább ebbe az irányba mutatnak, beemelve a szolgáltatási palettájukba egyedivé tehető részleteket a termékeiken. Ilyen például a Samsonite, amely a brandjét jelző szövött címke mellett egyedi szavakat, jeleket tesz lehetővé a vásárló számára, hogy azt a cégnél megrendelt táskára téve méginkább a sajátjának érezze a cég termékét használat közben.

A neves cégekhez hasonlóan minden gyártó, importőr vagy viszonteladó cég megteheti azt, hogy a termékein szereplő minőségi címkével egyedivé teszi a textiltermékeket, cipőket, táskákat stb.. Ezzel tudja biztosítani azt, hogy kiemelkedhessen a versenytársak közül, eredeti ötlettel, a termék megjelenésének színvonalát ezzel is emelve.

Már vannak olyan szolgáltatók, ahol a grafikai tervektől kezdve egészen a kivitelezésig és a szállításig professzionális megoldást nyújtanak. Online felületeiken ki lehet választani, hogy milyen címkére van szüksége egy-egy vállalkozásnak az adott termék egyedivé tételéhez.

Lehetséges szabott kartonból, műanyag plombákból, szövött címkékből, textil címkékből többféle megoldás közül választani. Érdemes elgondolkodni ilyen apró részleten is, hiszen a termékekhez mellékelt egyedi műanyag plombák jelentősen növelik a saját brand értékét. A vásárlónak azt az üzenetet sugallva, hogy a termék minőségi, eredeti és egyedi.

A termékekhez kapcsolat műanyag plombák mellet sok esetben érdemes személyre szabott textil címkéket is készíteni a termékekhez, hiszen ez is nagyon jól kiemeli a brandet, de akár lehet használni arra is, hogy fontos információkat egyszerűen elhelyezhessenek a terméken, mint a méretét, az anyag összetételét, mosási és ápolási javaslatokat és azt, hogy a terméket hol állították elő. A textilcímkék közül lehet választani nyomtatott és szövött címkéket is. Ezek közül a hímzett címkék sokkal tartósabbak és ellenállóbbak a nyomtatott címkékhez hasonlítva.

Ehhez a szolgáltató weblapján professzionális interaktív grafikai szoftver áll rendelkezésre a site-on. A saját címkék arculatát gyakorlatilag 5 perc alatt el lehet készíteni minden előzetes tudás nélkül. A szoftver egyszerű, konkrét és egyértelmű útmutatóul szolgál bárki számára. A megrendeléshez is pár kattintás elegendő, hiszen a program azt is mutatja, hogy az adott megrendelés függvényében milyen áron készül el az adott megrendelés és a gyártáshoz, szállításhoz mennyi időre van szükség.

Posted on