Közeledik a karácsony és az asszonynak már mindene is van?

Közeledik a karácsony és az asszonynak már mindene is van?

Valljuk be, hogy a férfiaknak nem mindig olyan egyszerű karácsonyi ajándékot vásárolni a szeretteik részére. Most tegyünk le minden olyan előítéletet, hogy a férfiak mindig csak az utolsó pillanatban és még akkor is a titkárnőjükkel vásároltatnak ajándékot. Hiszem, hogy férfi társaink között is vannak jócskán, akik igazán a szívükön viselik, hogy mit vásároljanak a párjuknak.

Igen, de attól még, hogy a szívükön viselik, attól még egy jó ötlet mindig jól jöhet.

Természetesen hölgye válogatja, de azért vannak igenis jó ajándékok, amiknek a nők szinte biztosan örülnek. Mostanában a tárgyak mellett sokkal inkább dívik élményeket vásárolni. Ha az élménypiacon nézelődök igazándiból gyerekeknek vagy férfiaknak ajánlanak legtöbb ajándékot, nem sok olyat találtam, aminek akár én is örültem volna. Persze lehet közös wellnesshétvégét is vásárolni, de az nem annyira a társunkról, mint inkább rólunk szól.

Mit lehet az élmények mellett még vásárolni?

Lehet vásárolni egészséget (étrendkiegészítőket, akár kezeléseket, egészségmegőrzéshez használt gépeket, kiegészítőket), minőségi tanulást, workshopokat, de egy biztos hogy a hölgyek leginkább a szépségnek fognak örülni.

De hogyan lehet szépséget vásárolni egy hölgynek?

Természetesen nagyon óvatosan, mert minden hölgy eredendően szép és ugye maximum csak karbantartani szükséges ezt a szépséget. Ezen a területen viszont minden bizonnyal a legtöbb férfi csődöt mond, hogy mi lehet az igazi ajándék egy hölgynek. A legkézenfekvőbb, hogy a hölgy fodrászánál vagy kozmetikusánál érdeklődnek és ott biztosan személyre szabott kezeléseket lehet vásárolni, esetleg olyan kiegészítőket, melyek pontosan a hölgy hajára, vagy bőrére szabottak. Azzal nagy bakit nem lehet lőni, bár ha a havi rendszeres kezeléseket vásároljuk, akkor az nem annyira igazi ajándék.

Ha valaki ennél összetettebb és nagyobb ajándékot szeretne, vásárolhat extra kezeléseket, mint például egy igényes szemöldök tetoválás. Ebben az esetben ajánlott nagyon körültekintőnek lenni, hiszen biztosnak kell lennünk abban, hogy a párunk örülne egy ilyen ajándéknak. Érdemes puhatolózni a barátnőknél, kozmetikusnál, de lehet az a legbiztosabb, ha kedves játékos titkolózással a párunknál közvetlenül érdeklődünk.

Ha az ajándékötlet jónak bizonyul, akkor már nem elég csupán a hölgy kozmetikusánál érdeklődni, hanem igenis fontos mindenképp utánajárni egy-két dolognak. Mit érdemes ilyenkor tudni. Első körben azt, hogy a kor divatja szerint a modern technikák alapján lehet szálas és satírozott technikával készíteni tetoválást. Ez árban egy-két szalonban különböző, bár érdemes a párunkra bízni, hogy melyiket választja. Érdemes megérdeklődni, hogy milyen gépekkel és milyen minőségű alapanyagokkal dolgoznak az adott helyen, mert sokszor azért drágább egy-egy szalon szolgáltatása, mert ott bizony jó minőségű alapanyagot használnak és folyamatosan befektetnek a legújabb technológiákba. magukat. Mindezek mellett érdemes mindenképpen megnézni a referenciamunkákat, általában ezekből sok elérhető egy-egy szalon honlapján. Ajánlott lehet még annak utánajárni, hogy milyen képzéseken és hol sajátította el a kozmetikus a technikákat.

 

Azt gondolom, hogy igenis lehet jó karácsonyi ötleteket találni a párunknak és érdemes befektetni az energiát. Ha még most elkezdjük, akkor karácsonyig elég idő is van arra, hogy kipuhatolózzuk mi lenne a legjobb és legigazibb ajándék, hogy szenteste tényleg az örömről szólhasson. 

Posted on