Irodabérlet akár pár órára, coworking egy innovatív irány bármely vállalkozás számára

Irodabérlet akár pár órára, coworking egy innovatív irány bármely vállalkozás számára

Blogjaimban nagyon sokat írok a 21.századi legújabb, innovatív megoldásokról, hiszen a világ dinamikusan fejlődik, egyre több a kicsi start up cég, a freelancerek, innovatív vállalkozások, akik szabadon tudnak és szeretnek alkotni, dolgozni. Kötetlen lehetőségek között tudják elképzelni azt, hogy valódi, elmélyült munkával értéket hozzanak létre, hiszen az inspiráció gyakran nem 8 és 16 óra között találja meg az embert, amikor muszáj keretek között létezik.

A covid is a home office irányába tolta ezeket a változásokat, sok cég ráébredt, hogy a munkavégzés hatékony lehet így is, sőt az irodák fenntartására szánt fix kiadások is lényegesen csökkenthetőek. 

Természetesen legyen az ember freelancer, vagy start up cég, esetleg nagyobb vállalkozás, irodára szüksége van, de nem biztos, hogy folyamatosan. 

Egyre több cég kínál irodahelyiség szolgáltatást, teljesen felszerelt terekkel, szépen kialakított enteriőrrel, takarítási szolgáltatással még víz-kávé és tea is rendelkezésre áll a bérleti díjért. 

A ShareSpace egy lengyel alapítású piactér a tranzakciókezelő oldal, mely kereskedelmi irodahelyiségeket segít találni minden méretű vállalkozás számára. 2017-ben indult a vállalkozás és első körben tárgyalótermeket és íróasztalok kiadására fókuszált, hamar rájöttek, hogy sok potenciális ügyfélnek inkább irodákra van szüksége. 

Mára Lengyelországon kívül Németországban és Magyarországon is jelen vannak. A felhasználók több mint 100 iroda között böngészhetnek nagyon finom részletességgel ellátott keresőmotor segít megtalálni a megfelelő irodát, nem csupán azt, amelyik leginkább passzol a cég arculatához és szükségleteihez, hanem azt is, amelyik időintervallumban is megfelelően szabad. Lehet találni állatbarát, vagy akár játékteremmel felszerelt irodát is. 

Számokban is kimutatható a megtérülés, hiszen a freelancereknek, start up vállalkozásoknak jellemzően 80 százalékkal rövidebb bérleti idő is elegendő a tartós bérletekhez viszonyítva. A nagyobb vállalkozások 20 százalékot tudnak spórolni azon, hogy skálázható, rugalmas helymegoldásokat is nyújt a ShareSpace, csak azért kell fizetni, amit ténylegesen igénybe vesznek. Emellett elérhető 50 százalékkal kedvezményesebb lehetőség megtalálása a Share Space finom keresésének és a szakértői segítségének köszönhetően. A coworking környezetben várhatóan 13-15 százalékos bevételnövekedés érhető el. 

A ShareSpace a piacon a helyszín tulajdonosokkal is folyamatos kapcsolatban van és monitorozza, toborozza az új lehetőségeket. 

Ha megfizethető irodahelyiséget szeretne bérelni, ajánlom, hogy próbálja ki a ShareSpace keresőjét, hasonlítsa össze az irodákat, és igazítsa az eredményeket az Ön igényeihez. Mindemellett a ShareSpace munkatársai a legnagyobb örömmel segítenek Önnek.

 

 

 

Posted on