Hogyan oldjuk meg a karácsonyi meglepetést az appok világában könnyedén?

Hogyan oldjuk meg a karácsonyi meglepetést az appok világában könnyedén?

Közeledik a karácsony és egyre elterjedtebb, hogy a karácsonyi ajándékokat online vásároljuk meg. Ilyenkor megússzuk a bevásárlóközpontok zsúfoltságát, a tülekedést, a hosszú sorokat és utána azt, hogy az ajándékokat még haza is kell szállítani, ami természetesen a nagyobb ajándékoknál akár komoly gondot is okozhat.

A mai világban sokkal elterjedtebb, hogy felíratkozunk hírlevélre és a leárazásokkor megvásároljuk már előre online az ajándékokat, és a kiszállítással is a futárszolgálat bajlódik. Így a megmaradt időt a családdal tölthetjük a karácsonyi vásárban nyugodtan forralt bort iszogatva, ezáltal a család is sokkal nyugodtabban készülhet a karácsonyra, nincs lázas rohanás.

Viszont még mindig ott van az a probléma, hogy hogyan oldjuk meg, hogy a megfelelő ajándékot vásároljuk meg a családtagoknak? Hogy ne legyen kidobott pénz az ajándékunk, hogy ne kelljen a visszaváltással bajlódni, vagy ne kerüljön még egy porfogó a polcra. Persze lehet az is, hogy pénzt adunk, vagy együtt vásároljuk meg az ajándékokat, de olyankor viszont a meglepetés része vész el a karácsonyi ajándéknak. Pedig valljuk be, hogy még felnőttként is vágyunk olyan meglepetésre, ami tényleg a szívünk vágya

Napjainkban már ezekre a problémákra is jó megoldásokat kínálnak az applikációk. A telefonunkra egy kattintással letölthetők, általában felhasználóbarát felülettel rendelkeznek és szinte már tényleg az élet összes területéhez kapcsolódóan találunk appot, ami megkönnyíti a mindennapi életünket.

Ilyen meglepetés ajándékok vásárlására használható applikáció a Volo app, amely egy alkalmazás nem csupán karácsonyra, hanem akár esküvőre, baba várásra, születésnapra. Az app arra való, hogy könnyen és egyszerűen közöljük szeretteinkkel, hogy mit szeretnénk ezekre a jeles ünnepnapokra ajándéknak.

De hogyan is működik ez az app?

Az app-on belül létrehozható egy kívánság lista, vagyis több ajándékötlet is felkerülhet egy adott listára. Miután az ajándék linkjét bemásoltuk a listára, el lehet menteni és megosztani a családtagokkal, barátokkal a listát. A lista bármi lehet, android telefon, IPhone, bármi, hiszen minden ajándéknak a linkjét kell csupán bemásolni, így attól sem kell félni, hogy csupán bizonyos brand-ek ajándékait lehet kiválasztani.

Miután a linkek megosztásra kerültek, mindenki lefoglalhatja, hogy mit szeretne vásárolni. Az alkalmazás arra is gondot fordít, hogy egy ajándékot, csak egy valaki foglalhassa le, így elkerülhető, hogy két embertől is ugyanazt az ajándékot kapja. Ez talán az esküvői ajándékoknál még fontosabb funkció, mint karácsonykor.

Aki az ajándékot kapja, természetesen nem látja, hogy melyik ajándék került lefoglalásra és azt sem, hogy kitől. Így a meglepetés továbbra is része lehet a karácsonynak. A link szintén egyszerűen segít abban, hogy online vásároljuk meg továbbra is az ajándékokat, így talán még a nagymamáknak is könnyebben megoldható az online vásárlás, mintha nekik kellene keresgélni az online világban.

 

A VOLO alkalmazásban a foglalással egy időben „barátságot kérhetnek” az alkalmazásban a barátok, családtagok. Amikor ez elfogadásra kerül, akkor egymás kívánságlistái láthatóvá válnak. Ezzel a karácsonyi meglepetések és ajándékok a család minden tagja számára elérhetővé válnak.

Posted on