Hogyan lehet ötletes ajándékot venni, amivel még a karácsonyi túlevés is elkerülhető?

Hogyan lehet ötletes ajándékot venni, amivel még a karácsonyi túlevés is elkerülhető?

Jönnek az ünnepek sokan úgy vagyunk mi nők, hogy kell valami motiváció, hogy lehetőség szerint ne engedjük el magunkat annyira a karácsonyi sütés-főzésben és nagy családi étkezések sorozatában, hogy karácsony után több ruhánk is csak alig jöjjön ránk.

Mit lehet tenni? Talán az egyik legjobb megoldás, ha karácsonyra nem helyezünk akkora fókuszt a sütés-főzésre és az étkezésekre. De hogyan lehet ezt szerencsésen megúszni, úgy hogy lehetőség szerint még karácsonyi hangulatunk is legyen?

Statisztikák kimutatták, hogy karácsonykor egyre több család foglal le szállodákban, wellnes központokban hosszabb napokat, karácsony napját is beleértve. Így elkerülhetik azt, hogy a karácsonyi fa mellett egy igen fáradt feleség álljon, elkerülhetik a készülődéssel járó fáradtságot és időhiányt.

Nagyon sok családban ez igen is sokat számít, hiszen gyakran csak ezeken az ünnepeken és a nyári vakáció során tudnak ténylegesen minőségi időt találni maguknak. A wellness hétvége még azért is jó, mert ott azért kénytelenek vagyunk fürdőruhában lenni, ez talán ad egy kis motivációt és tartást is ahhoz, hogy ne együk túl magunkat az ünnepek során.

Máris eljutottam oda, hogy milyen remek ajándékötletek jöhetnek szóba a téma kapcsán a hölgyeknek és a családnak idén? Amennyiben a covid engedi, szerencsés esetben pár plusz teszttel el lehet menni egy szép helyre karácsonyozni. A fa alatt akár egy szép bikini fürdőruhát is lehet venni a szeretett hölgynek.

Mire érdemes odafigyelni bikini swimwear vásárlásakor?

Mivel a téma érzékeny lehet, a legjobb ha párunk előző bikinijében megnézzük, hogy pontosan milyen bikini felső méretet hord és nem árt, ha a fazont is megnézzük és valami hasonlót választunk.

Színekben sem mindegy, hogy általában milyen színeket kedvel a szeretett hölgy. Lehet hogy fekete és valami szép arany, ezüst nőies mintával? Vagy esetleg minden ruhája erős tónusú színekben pompázik? Akkor valószínűleg a fürdőruhából is azt választaná, ami színesebb.

A fazon még a legvékonyabb hölgyeknek is igen sokat számít, így érdemes annak is jobban utánajárni (előző fürdőruhánál), vagy barátnőnél puhatolózva. Az sem mindegy, hogy hölgyünk sokat szeret-e úszni és szívesen csúszdázik-e a gyerekekkel, mert akkor lehet, hogy egy egyberészes fürdődressz sokkal inkább kielégíti az igényeit, mint a kétrészes bikini.

Nagyobb méretekkel rendelkező hölgyeknél tényleg fontosabb az elővigyázatosság, hogy a megfelelő méretet vegyük. Már van olyan fürdőruha, amihez tankini felsőrészt is lehet vásárolni, az ápol és eltakar kategóriában is igen nagyszerű darabokat lehet már szerencsére kapni. Extra méreteknél fontos, hogy a bikini alsórésze magasított derékkal szokott készülni, hogy az is előnyösebb lehessen szeretett hölgyünkön.

 

Egy jól megválasztott karácsonyi ajándék igazán sok örömet tud okozni, főleg ha az még minőségi idővel is egybekötött élményt is tartalmaz. 

Posted on