Az 5 legjobb nyerőgép Magyarországon

Az 5 legjobb nyerőgép Magyarországon

Sokan sokféle motivációval keresik fel az online - vagy most már, hogy szabadon lehet közösségbe járni - az igazi kaszinók világát. Aki játékra adja a fejét, előbb mindenképpen érdemes tájékozódni a kaszinók szabályairól.

A kaszinók világában több száz nyerőgép közül lehet választani kezdve a klasszikus gyümölcsös játékgéptől a legújabb videójátékokig. Van franchise-on alapuló tematikus nyerőgép és olyanok is, melyek teljesen újfajta mechanikával rendelkeznek. Szerencsére napjainkban nagyon sok olyan online kaszinó játék létezik, amelyben nem kell senkinek sem kockára tennie a pénzét, hanem ingyenesen is lehet ezekkel az online gépekkel játszani.

Mivel nagyon sok online kaszinó létezik már, mint például a Tsars casino, mindenképpen érdemes olyan oldalakat keresni, ahol a minőség magas színvonalon biztosított, rendelkeznek 24/7-es ügyfélszolgálattal, élő chat támogatással és a legjobb kaszinó szoftvereket biztosítják, a játékok folyamatosan frissülnek.

Sokan úgy válogatnak a nyerőgépek között, hogy a kedvenc szoftverszolgáltatók játékait próbálják ki sorra, sokan viszont minden nyerőgépet kipróbálnak egy adott online térben.

Ezek közül a játékok közül is érdemes a legjobbakat kiválasztani a nyerőgép volatilitás alapján. Ez kifizetési százalékot jelent. A kifizetési százalék az az átlagos pénzösszeg, amelyet a nyerőgép a játékosoknak visszafizet. Ezek nem a fortuna és a szerencse kérdéséhez nyúlnak vissza, hanem előre beprogramozott százalékok és nyerőgépenként más-más eséllyel lehet nyereségre szert tenni. Jó esetben a nyerőgép volatilitását az online kaszinókban feltüntetik.

A volatilitás a rizikót mutatja, hogy milyen sűrűn lehetséges nyerni. Ez egyszerűen szólva azt jelenti, hogy minél magasabb egy adott nyerőgép volatilitása, annál kisebb eséllyel lehet nyerni rajta. Ilyenkor a nyeremény magas, de nagyon kis esély van arra, hogy azt meg is lehessen nyerni. Minél alacsonyabb a volatilitása egy gépnek, a nyeremények alacsonyak lesznek, viszont sokkal sűrűbbek.

Vagyis a votalitás lehet magas és közepes vagy alacsony, vagy mindezt százalékos RTP (Return to Player) adatként adják meg.

Az első 5 legjobb kifizetési arányú nyerőgépek listájába tartoznak a Book of Dead 96,21% RTP-vel és magas votalitással, a Ramses Book, 96,15 % RTP-vel és közepes votalitással. a Wolf Gold 96,01% RTP és közepes votalitással, Sweet Bonanza 96,71% RTP és közepes votalitás és végül a Fire Joker 96,23% és közepes votalitás.

A gépek színvonala és a votalitásuk mellett mindenképpen érdemes olyan kaszinókat választani, ahol a megbízhatóság alapján is megfelelőek a feltételek, vagyis régebb óta működő kaszinó, amelyek sok promóciót és bónuszt biztosítanak, alacsony a befizetési jutalék. Fontos az is, hogy a nyerőgépek 95-97 százalékos nyeremény kifizetésre legyenek beállítva.

Mivel egyre több online kaszinó áll a játékosok rendelkezésére egyre nagyobb versengés indult meg közöttük annak érdekében, hogy a játékosokat az ő virtuállis terükbe sikerüljön bevonzaniuk. Ehhez a a promóciók és a bónuszok során vezet az út. A mostani online kaszinók jellemzően sok virtuális zsetont ajánlanak fel a kuncsaftoknak. Arra is odafigyelnek, hogy minél komolyabb számlanyitási bónuszt ajánljanak fel. De ezek a kezdeti lépések nem tűntek elegendőnek annak érdekében, hogy a játékosokat meg is tartsák, így szinte mindegyik kaszinó folyamatosan bónuszokat kínálnak a játékosoknak. Ezek természetesen növelik a votalitás mellett az esélyeket, hiszen nem a saját pénzt pörgetik a játékosok, míg ezekkel a bónuszokkal játszanak.

 

Természetesen a kaszinók tisztában vannak azzal, hogy ezek a bónuszok előbb-utóbb az ő kasszájukban csilingel majd, ezért természetes számukra, hogy minél több bónuszt ajánljanak. Aki szeretne többet megtudni a magyarországi kaszinókról, annak ajánlom a TipMixPRo oldalát. 

Posted on