A női korona

A női korona

A nőknek a divat és a szépség mindig igen fontos szempont az életükben. Igen nagy hangsúlyt fektetnek erre a legtöbben még akkor is, ha most egyszerre több szerep is nyomja a korunkbeli nők vállát. Nem véletlenül teszik ezt, hiszen a nők ösztönösen szeretnének tetszeni az erősebb nem példányainak. Fontos nekik a párkapcsolat, a családi fészek fenntartása. Ezt legtöbbször a nőies megjelenésükkel tudják elérni. Tudták ezt már nagyanyáink is. Így még a háborúban is létezett a szépségipar. És a sok trükk és praktika, amit felmenőink is használtak évezredek óta.

Manapság, ha egy nő szeretne megváltozni és változtatni kinézetén, akkor sok lehetősége van akár kívül-belül megtenni azt. Elmehet pszichológushoz és rendbe teheti a lelkivilágát, vannak női elvonulások, ahol a többi nővel megélhet szakrális mélységeket. Kapcsolódhat a belső női minőségéhez. Olvashat cikkeket, szakirodalmat, blogokat és hallgathat segítő vlogokat is.

A külső változást viszont nem úszhatja meg emellett, hiszen hiába a szép belső, a külső is igen fontos. A legtöbb tudatos nő már tudja, hogy az egészség az egyik kulcsfontosságú alapja a szépségnek. Hiszen ami nem egészséges, az nehezen lehet szép. A vitalitás és az egészség több és rendszeres időbefektetést igényel, de nem lehet megúszni és mindenképpen megéri a befektetést.

A pontot az i-re, vagy a koronát a nő fejére még mindig nem tettük fel, hiszen az mindig egy adott megjelenés, minőség számít egy-egy adott helyzetben. Ott pedig az ápoltság és a nőies külső bizony nagyon fontos. Itt a legegyszerűbben egy jól megválasztott ruhával, egy szép sminkkel sokat el lehet érni, de mit sem ér, ha a hölgynek nem megfelelő a frizurája.

Egy jól megválasztott frizurával lehet a leglátványosabb hatást elérni ezen a ponton. Tényleg, mint a korona. A tiszta, ápolt, dús és nőies haj már nem elérhetetlen vágyálom. Szakértői vannak már annak is, hogy egy-egy hölgynek milyen színvilág áll jól, ahhoz milyen hajszínt válasszon. Gyönyörű, eredeti hajból készült, luxusminőségű póthajjal már akár olcsó hajhosszabbítást is elérhetnek. Megélhetik azt, hogy egy szép hosszú haj szexin nőies tud lenni. Az idei hajtrend inkább extravagánsabb vonalhoz áll közelebb. Egy-egy hölgynél elég csupán a frizurájuk fazonját és színét megváltoztatni és akár 10 évvel is fiatalabbnak nézhet ki. Mintha kicserélték volna.

A hajtrendek fazonjai szinte mindig azon alapulnak, hogy a frizura extra dús hatást keltsen, mert az nagyon nőies. A legújabb hajdúsító fazonok és luxus minőségű eredeti póthajak között mindenki megtalálja a kedvencét. Ha a felső szálak rövidebbek, vagy oldalra fésült frizurát választunk az nemcsak lazán nőies, de optikailag erősebb, vastagabb és dúsabb hatást is eredményez.

A lényeg, hogy a külső és belső változás mellett mégis apró trükkök tudnak a leglátványosabbak lenni. Egy jól eltalált frizura pedig gyorsan elkészíthető, látványos, jó napot ígérhet…

Posted on